twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

aku dan hari ini


hari ini aku ske amik gambar...kenapa,xtau la...haha..mungkin sebab nak cari modal nak post pasal aku pyer new life kat utm skudai kot...hehe...

time ni kitorang bru j kuar dari kelas networking,nak menuju ke gerai mak jah la...nak makan,kerana da sampai time makan..perut pon da berbunyi..di sana terpangpang muka aku..rahim,faizal n xnampak muka tu,farid..hehe..kedepan pulak dia..aku amik gambar ni candid jer...

nape pkai smart2 ni?bse la,utm,isnin mesti kna smart nyer..hari lain,opkai bse j la..bg ak,smart day o tak,penampilan mesti smart,bru la ad keyakinan..btul x?
ni muka kepenatan,huhu..g HEP settlekan yuran konvokesyen..aku ad kelas kul 4,time ni da 3.40,da la dri masjid nak ke fakulti,agak jauh jgk la..10 min ad ko menapak..huhu..redha j la...

2 comments:

iza said...

salam 1...

huhu br prasan 1 ader blog sbb nyo br rajin duk baco blog rerkn nk taw duk mn loni.. huhu msk utm yer kamu.. :) ambik gapo? sihat ko loni? guanao?

ehem....
smart day kan, mmg smart... huhu...

mazwhere said...

alhamdulillah..dapat sambung degree kat utm skudai.hehehe..amik computer networking and security...

alhamdulillah sihat lg stakat nih...hehehe