twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

im on my own


assalamualaikum,sudah lama x menulis kat blog nih,berbulan lamanya..maklumlah sibuk...wakakaka...main fb ad lak ms ek...life kat skudai,lebih kurang sama jer ngn KL,life aku la...life orang lain xtau la...tp kat cni aku banyak explore...bse la,mula2 kat johor..semua tempat nak g...sem yg depan2 tu,xpayah dah g...concentrate sepenuhnya la pulak...hehe...

actually,there is somthing i wan to tell u all..ini pasal kawan2 la kan...setiap orang ad agenda masing untuk hidup dia,ad yang da rasa selesa akan kehidupan dia sekarang n ad yang rasa serabut,nak lari dari hidup..bagi yang da selesa tu,alhamdulillah la kan...klu ad msalah pon mesti leh atasi dengan senang hati..wah,senangnyer hidup..bahagia jer rasanya...

bagi yang sentiasa dirundum masalah tu,banyakkanlah bersabar,setiap masalah tu sebenarnya mengajar erti kehidupan..tu bg yang fikir positif la...sebaliknya,yang da ad macam2 masalah dicari lagi masalah..sehinggakan perkara yang kecil pon di besarkan...

kenali diri,hiasi peribadi,mantapkan iman,hidup harmoni.

2 comments:

Yna Izyana said...

bkn lari dr mslh. tp xnk sshkn kwn2 sbb diri bermasalah...

mazwhere said...

xnak susahkan kawan2,bgus la gtu...at least,respon kepada kawan2 trsebut bla kawan itu bertanya..mungkin bukan niat nak menyibuk,tetapi mengambil berat...