twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

refresh!!!


wah,da lma dah x posting kat blog ni..huhu agak bz la,semester ni..huhu..

latest story,skng ni aku kat umah yeah!!!!
bukan bercuti tapi balik kejap,sebab lma da xjmpa ma n abah....
aku blik 2 malam jer,tp tu dah cukup...sbb nnt hjung bulan nnt aku balik lg....hehe...
balik igt nak study,tp xleh sebab ad hal2 yang tertentu...wakakka....

aku balik aku hepi sebab dapat jmpa ma n abah,n aku puas hati sebab aku dapat menunaikan tanggungjawab sebagai sahabat,walaupun byak membantu,tp aku cuba untuk wat sebaik mungkin...

my frens,i always by ur side,get me when u need me,u know how to find me,got my number,n got my fb...

frens foreva....

2 comments:

Dewi Kumbang said...

thank u sahabat.

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/