twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

kna TAG oleh dr.atikah

alhamdulillah,kna TAG lg....tp kali ni,oleh dr atikah..member lama masa skolah rendah dlu,sblum tu nak bg ucapan dlu kah kat doc kita nih....sbenarnya sy cemburu kerana dia dapat belajar kat mesir jd doc lak tu...sy teringin sgt nak g mesir...hhuhuhu...hebat sungguh ciptaan allah,setiap manusia diberi kelebihan dan kekurangan...diberi tahap kebijaksanaan yang berlainan..tetapi ada satu persamaan,kita adalah khalifah dibumi allah s.w.t ini...

so ini lah jawapan untuk sme..

A) 5 things I’ve learned so far in life

1. alhamdulillah sy telah belajar bagaimana untuk mengatasi rasa malu berdepan di khalayak ramai
2. dapat pengalaman deal dengan orang luar(dapat wat profile dato' multi billionaire malaysia)
3. belajar menerima dugaan dengan hati yang terbuka
4. percaya dan yakin dengan tindakan berlandaskan pemikiran akal yang rasional dan petunjuk dari allah s.w.t
5. bersyukur apa yang ada dan tidak meminta-minta insya'allah

B) 5 things I’ve just discovered this year

1. sy belajar adobe after effect!!(mmg best pakai nih untuk video editing)
2. ni adalah sem terakhir,makin terasa dekat perpisahan akan berlaku,kenangan selama tiga tahun,akan ku kenang selamanya,insya'allah..untuk geng red mafia(amir,farid,ishak dan ariff) setiap saat bersama kalian,xkan aku lupakan..korang da macam adik beradik aku,makan bersama,kenangan berkhemah d port dickson,akan terpahat dihati..tetapi semua itu ketentuan ilahi,setiap pertemuan pasti ada perpisahan...aku sayang kalian..persahabatan sungguh indah,jika kita nikmatinya kerana allah s.w.t...untuk geng DDZ 2006-2009 yang lain...im gonna miss you all..
3. last sem ni paling bayak main futsal,agak pandai jugak la main tu..haha..
4. sem ni,time management lagi baik daripada sem lepas..
5. im not lonely,sy ad ayahnda dan bonda yang disayangi disamping satu2nya kakak yang aku ad,yg paling rapat dgn ku..

C) 5 ways I’ve changed

1. more flexible according to condition and environment
2. lebih yakin dan berani untuk menonjol kan diri(on the way)
3. berusaha dan tawakal dalam setiap perkara
4. daripada guna PC ke LAPTOP..hahaha..
5. tidak mengikut nafsu(istiqamah insya'allah)

D) 5 things that make me happy

1. dapat hadiah kereta hot wheels,yang ku idamkan selama ini..daripada geng hi-5(along,jaws,una mimah hadiah mu akan ku kenang)
2. jumpa ngn anak sedara,terutama fakihah,ske bdk kecik..huhuhu..umo stahun..
3. klu dapat dengar suara ma n abah..
4. sembang ngn geng mafia,xkan kering gusi...leh masuk raja lawak..hahahaha
5. jumpa kucing yang comel..huhuhu..

E) 5 things I want

1. keberkatan dan redha allah
2. matiku dalam husnul khatimah
3. menjadi anak yang soleh,bapa mithali..insya'allah
4. mendapat petunjuk dan hidayah dari allah s.w.t
5. mendapat kejayaanyang cemerlang didunia dan akhirat


F) 5 names I want to tag

1. ladybug-yna
2.gebek
3. aremallz

8 comments:

nurul atikah ab latiff said...

hihi..ok2.. best2..
semoga kamu berjaya!!

mazwhere said...

insya'allah..

Ladybug Yna said...

xse jawab lagi...hahaha

nurul atikah ab latiff said...

ops lupe.. xyah la puji2 sy..sy masih punyai pelbagai kelemhana yg perlu diperbaiki.. n xbjak mane pn.. huhuhuhuhu

areMaL said...

laaa... besarnyo namo aku.. aku mano reti main tag-tag nie... berat...

hakiMET said...

bgs gile jwpn..haha

mazwhere said...

aremallz...haa...ko mano2 pon mu jawab la deh...bru la aktif blog mu..huahahaha

Ladybug Yna said...

aku jawab doh tag mum.