twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

LoGo Aku Ke InDoNeSia

ini lah first time,logo ciptaan aku menjadi logo rasmi program peringkat universiti,dan membawa logo aku ke universiti bunga hatta kat indonesia...aku di arahkan untuk mencipta logo pada sem lepas,dan pada awalnya aku menyertai program ini,tetapi disebab kan beberapa masalah,aku terpaksa menarik diri,jadi hanya logo aku j lah yang pergi...huhu..program ini dijalankan semasa cuti midterm hari tu..logo yang seberapa ini sudah sampai ke indonesia,first design aku ke luar negara.. 

2 comments:

bEt said...

power2...
bangga ore tanoh meroh...

mazwhere said...

alhamdulillah...hehe...tp aku xg...