twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

KereTa ImpiAn Ku





putih suci jer,tergoda bila ku melihat mu meluncur di atas jalan raya...terpegun dengan mata mu..BMW M3...memang power,dengan 6 speed manual dengan top speed 250km/h...dengan enjin V8 technologi terbaru,cukup untuk menggetarkan hati dikala memandu di tengah expressway PLUS...dan teringin aku untuk melayan lap pada kelajuan 210 km/h di setiap selekoh expressway KARAK...dengan evo WFA 4043 aku leh layan lap kat highway gerik pada kelajuan 120km/h..xkan dengan BMW M3 xleh cecah 200 km/h kot..dengan rekaan body yang perfect,modern style...rim 19inci silver..black tinted window membuatkannya lebih mempersonakan...lebih bergaya...dan sporty dengan pintu dua,cukuplah untuk orang bujang..interior leather hitam blend dengan kereta putih amat sesuai sekali..5 seaters yang luas,selesa dengan sistem aircond yang menyeluruh...sound system 5.1 channel,memang da macam home theater dah...sistem brek brand brembo amat meyakinkan aku untuk memandu dengan laju kerana brembo adalah pengeluar brake pad yang terbaik..sistem gear ala2 F1 yang memberikan impak besar yang lain daripada kereta2 lain...fuh kereta idaman ku...bilakah aku dapat milikimu...

p/s : aku xpenah bawak,tp aku ad bc review pasal keta nih...rating dia 9.++ over 10..that was fantastic..klu nak tau lebih lanjut..baca lah review kat internet..

BMW M3

5 comments:

areMaL said...

kalu test nga DAP turbo aku raso2 buleh mene dop?

hakiMET said...

kalu mu dpt beli keta nih mu msj aku..haha..

mazwhere said...

areMal..keto mu dengan evo biru WFA 4043 aku pon belum tentu aku sempat tukar gear 4..msti mu tinggal 10 batang tiang api dh la...klu ngn keto nih gak..tata titi tutu la...hahaha..

hakiMET : insya'allah...klu projek 800k dapat kat aku,aku beli keto ni cash and carry..aku msj lalu ko mu...bini pertama aku nih..hahhaa

Hananeechan said...

wah. semoga impian tercapai ye.
=)

mazwhere said...

terima kasih hananeechan..hehehe..