twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

jalan2 ngn pesa


semalam,bersamaan dengan 12 april 2009,pesa @ faisal..telah datang KL,nak jumper aku..coz kitorang da lma xjmpe..huhu...dia ni best fwen aku r kt kg..kwn dari darjah bpe nth..huhu..g naik beskal g skola sma2,haha...merempit ngn beskal jer,xmacam budak2 sekarang darjah 3 da pandai merempit..hai,xtau la ap yang akan terjadi masa depan...nak merempit naik ape lg agaknya..

yang beg besar dia pegang tu ktorang dapat ms masuk pc fair la...aku pon ad jugak,yang dapt baju ngn bku note tu..hehe..ramai gler orang kat pc fair,xleh nak sorong kaki..apa pun,semalam memang enjoy r...

nak dijadikan,pd kul 930mlm lbih kurang,pesa col,dia cakap dia tersalah naik komuter,dia nak balik seremban,bla sampai d central KL dia tertido..xtukar train,then ap lagi,terlajaklah sampai ker perlabuhan kelang..kecian....kul 12 mlm bru sampai seremban...time tu ujan lebat...mb penat..so tertido la dia...hmmmmm.

p/s:klu naik train or ape2,jgn la tdo awl..trutama gurl,pantang naik keta,msti tido..pelik btol la..
silap kna culik ker,ape ker..cner?

5 comments:

Rafidinho said...

haha..jauh gile die menyimpang sampai p.klang..sek bek x salah trai patah blk smpai rawang ke..huahahaha

mazwhere said...

raff

tu la..cian kat dia..hahahha..
dia akap da serik dah datang KL,klu datang ag tkut jd cam tu lgi..haha..lain kali kna org orang temankan dia,bru xsesat kot..

nuddy gaga said...

mber u ttdo dlm train?aha
i kalo naik train rela XDUDUK
spya i xtdo
hahaha

mazwhere said...

nuddy

tu la mslahnya..mb tahap kepenatanyer da sampai thp xleh nk kwl kot..

nuddy gaga said...

AHA
tdo dlm train kalo i la gelabah dh ntah smpai mane
lg2 sowg
pompuan plak 2
ahah
erm

eh,new post?
busy?